IWF International Fitness Exhibition

2023 Shanghai International Fitness Exhibition

Udstillingsintroduktion

I overensstemmelse med formålet med serviceindustrien, med hovedtonen "at se tilbage og se frem til fremtiden", og forankre temaet "digital intelligens innovation+big sports+big health", er 2023IWF International Fitness Expo planlagt til at blive afholdt i Shanghai New International Expo Center fra 24. til 26. juni, hvor mere end 1000 mærker forventes at deltage.Jubilæumsgrænse, ny opgradering og stræb efter at præsentere en hidtil uset skala, komplet sektion, rigt indhold og trendy sport og fitness upstream, midstream og downstream industrikædebegivenhed for industrien!

Udstillingstid

24.-26. juni 2023

Udstillingsadresse

Shanghai New International Expo Center

2345 Longyang Road, Pudong New Area, Shanghai

Minolta stand

Standnummer: W4B17

1 2

Minolta produktdisplay

Den 24. juni var Minoltas salgseliter på plads på stand W4B17.Den 3-dages China Sports Goods Expo (IWF) begynder officielt.

Selvom det regnede let på udstillingens første dag i Shanghai, stoppede det dårlige vejr ikke begejstringen hos udstillere og besøgende på stedet.På udstillingsstedet mødte vi mange entusiastiske udstillere og besøgende på standen, og der var en endeløs strøm af mennesker, der kom for at spørge og forstå.

3 4 5 6 7 9


Indlægstid: 29-jun-2023