National Fitness Day: Healthy China MND in Action

Den 8. august er Kinas "nationale fitnessdag".Har du trænet i dag?

Etableringen af ​​National Fitness Day den 8. august 2009 opfordrer ikke kun alle mennesker til at gå på sportspladsen, men mindes også virkeliggørelsen af ​​Kinas hundrede års olympiske drøm.

"Den Nationale Fitnessdag" er vokset fra bunden og fra udvikling til styrke, og gør ikke kun offentligheden opmærksom på vigtigheden af ​​fitness, men har også drevet flere mennesker til at komme videre, og dens rolle er umådelig.

28

Sport bærer drømmen om national velstand og national foryngelse.

Udfør national fitness og omfavn et sundt liv.MND har aktivt fremmet videnskabelig sport og er forpligtet til at fremme udviklingen af ​​national fitness og realisere drømmen om at blive et sportskraftcenter.

29

Ifølge "National Fitness Plan (2021-2025)" udstedt af statsrådet vil public service-systemet for national fitness i 2025 være mere perfekt, og folks fysiske form vil være mere bekvemt.Andelen af ​​mennesker, der ofte deltager i fysisk træning, vil nå op på 38,5 %, og offentlige fitnessfaciliteter og lokale 15-minutters fitnesscirkler vil være fuldt dækket.

Der lægges mere vægt på græsrodsforsyning, mere vægt på standardiseret byggeri, mere vægt på koordineret og integreret udvikling, og der arbejdes på at opbygge et højere niveau af offentlig service til national fitness.

30

Nationalsport og fitness er symboler på sociale fremskridt.Fra transformationen af ​​unges fitnesskoncepter og -vaner kan det ses, at teknologi ikke kun fremmer konkurrencesport, men også fungerer som et magisk våben for national fitness.Begrebet "motion er en god læge" er ved at slå rod og spire i folks hjerter.

Integrering af teknologi i sportsindustrien og national fitness reducerer ikke kun risikoen ved sport, men letter også populariseringen af ​​sportsbegivenheder.Teknologi er også mere underholdende, hvilket gør det nemmere for folk at holde sig til en sport.

31

For at give brugerne en bedre oplevelse af videnskabelig bevægelse, bryder MND løbende flaskehalse i produktionsprocessen, forbedrer produktkvaliteten gennem innovation og opgradering, ser fremtiden med gode produkter og er vidne til udviklingen af ​​virksomheden med fremragende kvalitet.

32


Indlægstid: 14. august 2023